Book Antipa – Cartea cu APOLODOR

Îi invităm pe cei mici la atelierele Book Antipa, organizate de Muzeul Antipa în colaborare cu Editura Art, să se alăture lui Apolodor, cel mai iubit pinguin călător, în aventura lui spre Labrador. Întâlnirile vor avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2019, de la ora 10:15 (pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani) și 11:30 (pentru cei cu vârste între 7 și 10 ani), în Sala Atelier de la etajul Muzeului Antipa.

 

Mistuit de dor, pinguinul Apolodor își ia rămas-bun de la prieteni și o pornește spre Polul Sud, sperând că își va găsi liniștea alături de frații lui din Labrador. Cămila Suzi, iepurele Buză-Lată și pisoiul Tiț încearcă să îl oprească, dar în zadar: dorul lui de depărtări e mai puternic decât orice și nicio rugăminte, oricât de fierbinte, nu topește dorința lui de a vedea ghețurile nesfârșite de la capătul Pământului.

 

Prin exerciții jucăușe și creative, copiii vor descoperi cât de bogată și de fascinantă este lumea poveștilor, lumea în care poți experimenta cele mai mari aventuri într-o siguranță deplină.

 

Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe: antipa.ro/rezervari, sau pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.