BOOK ANTIPA – CÂRTIȚEL ȘI PANTALONAȘII

Vă invităm la atelierele Book Antipa, organizate în colaborare cu Editura Art, să porniți într-o fascinantă aventură alături de Cârtițel și pantalonașii săi! Întâlnirile vor avea loc sâmbătă, 9 noiembrie 2019, de la ora 10:15 (pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani) și 11:30 (pentru cei cu vârste între 7 și 10 ani), în Sala Atelier de la etajul Muzeului Antipa.

Cârtițel cel mic și curios găsește în pământ tot felul de obiecte pe care nu are cum să le adune. Astfel că îi vine ideea de a-și confecționa o pereche de pantalonași cu buzunare mari. Însă, pentru că nu avea nici material și nu știa nici cum să îndeplinească această sarcină importantă, Cârtițel apelează la prietenii săi din pajiște. La atelierul nostru veți afla cum îl ajută fiecare dintre aceștia pe Cârțitel să își facă pantalonașii.

Prin exerciții jucăușe și creative, copiii vor descoperi cât de bogată și de fascinantă este lumea poveștilor, lumea în care poți experimenta cele mai mari aventuri într-o siguranță deplină.

Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe: https://antipa.ro/rezervari/, sau pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.