LARS, URSULEȚUL POLAR

Îi invităm pe cei mici la atelierele Book Antipa, organizate în colaborare cu editura Corint Junior, să afle povestea unei frumoase prietenii dintre Lars, ursulețul polar și Floe, cățelușul husky. Întâlnirile vor avea loc sâmbătă, 18 ianuarie 2020, de la ora 10:15 (pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani) și 11:45 (pentru cei cu vârste între 7 și 10 ani) în Sala Atelier de la etajul muzeului.

Lars, ursulețul polar din poveste, trăia la Polul Nord, unde nu există copaci sau flori, ci numai gheață și zăpadă. Într-una din lungile sale plimbări peste întinderile de gheață, Lars are ocazia să salveze un pui de husky blocat într-o crăpătură adâncă în gheață. Cățelul îl imploră scheunând: „Te rog, nu mă părăsi! Îmi este foame și vreau la mama mea!”

Vă așteptăm cu mic cu mare la atelierele Book Antipa, să aflați cum îi vine în ajutor Lars cățelușului husky și cum îl va duce în siguranță acasă.

 

Prin exerciții jucăușe și creative, cei mici vor descoperi cât de bogată și de fascinantă este lumea poveștilor, lumea în care poți experimenta cele mai mari aventuri într-o siguranță deplină.

Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe: antipa.ro/rezervari, sau pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.