Muzeul Antipa anunță programul de vizitare din perioada 1 noiembrie 2020 – 31 martie 2021

Odată cu trecerea la orarul de iarnă, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță schimbarea programului de vizitare. Astfel, din 1 noiembrie 2020, muzeul poate fi vizitat de marți până vineri, între orele 10:00 și 18:00 (ultimul vizitator are acces în muzeu la ora 17:00) iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 și 19:00 (ultimul vizitator intră la ora 18:00).

Vă reamintim că Muzeul Antipa găzduiește în această perioadă „Reptilia”, expoziția temporară de reptile vii, care te provoacă să lași prejudecățile la o parte și să observe comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare! Cu ajutorul terariilor de sticlă, care permit o expunere în condiții de siguranță, „Reptilia” vă oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase animale și vă dă prilejul să aflați de ce aceste frumuseți nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziția noastră.

Alături de animale vii, în expoziție veți putea admira și valoroase specimene din colecțiile științifice ale Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Vă așteptăm cu drag sa ne vizitați!

Detalii: www.antipa.ro