Noutăți

Aici sunteți la curent cu informații de ultimă oră privind toate activitățile noastre. Vă puteți abona și la Newsletter-ul Muzeului, pentru a fi sigur că nu ratați nici un eveniment important!


Află mai multe

Calendar

În secțiunea Calendar vă puteți programa din timp agenda pentru a fi la curent cu toate activitățile și evenimentele Muzeului.


Află mai multe

Evenimente speciale

Muzeul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și urmărește, prin activități specifice, să cuprindă o paletă întreagă de manifestări, de la vernisaje, lansări de carte, conferințe sau prezentări, până la proiecții de filme sau seri de citit povești!


Află mai multe

Ateliere

Muzeul organizează ateliere destinate celor mici, în care copiii învață și descoperă, sunt implicați în activităţi de cunoaştere a biodiversităţii şi de ocrotire a mediului, și experimentează practicile utilizate de către cercetătorii care profesează în domeniul ştiinţelor zoologice.


Află mai multe

Conferințe

Muzeul organizează conferințe destinate tuturor categoriilor de public, de la cei mici, cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani și până la grupuri formate din elevi, studenți, adulți și pensionari, cărora li se adresează aproape toate conferințele susținute de specialiștii Muzeului.


Află mai multe